Bu zaman darlığımda bir blog oluşturdum, nedir acaba anlatmak istediğim ?


Uzun zamandır aklımda bir blog oluşturmak vardı. Konuşmayı da yazmayı da bu kadar seven biri, yani iletişmeyi bu kadar önemseyen biri çook uzaklardaki insanlara da ulaşabilmeliydi değil mi.. Düşündüm taşındım, acaba istikrarlı bir şekilde devam edebilir miyim diye, karar verdim başladım yazmaya.
Eleştirdiğim, beğendiğim, kızdığım, garipsediğim, merak ettiğim bir dolu konuyu çok rahat ifade eden biriyim, bazen saatlerce tartıştığımız konuları bazen de hiç bunu düşünmemiştim dediğim konuları neden sadece o an beraber olduğum kişiler bilsin ki..
İlk etapta şunu düşündüm. Evet kendimden, ailemden, günlük hayatımdan bahsedeceğim ama biraz da sohbet havasında olmalı. Monologtan tek tip fikirden çıkmalı. Sadece benim ilgi alanlarımla ya da dertlerimle sınırlı kalmamalı. Hal böyle olunca zaman zaman arkadaşlarımı dahil etmek geldi aklıma. Onlarla sohbet etmek... Bu nedenle de Evde Çay Keyfi oldu sitemin adı. Elbette herkesin anlatacağı cazip, benim hiç aklıma gelmeyen bir hikayesi vardır. Ben de sizin sayenizde yeni konular keşfetmiş olacağım. Mesela bu günlerde benim hikayem oğlum ve ona bakan babası olacak. Sıklıkla konu gelip dolaşıp baba-oğulla sonlanacak.
Sevgiyle kalın,

1 yorum:

  1. Aynen böyle devam Itırcım, heep dediğim gibi, bakalım ben de senin gibi sadece kendimi bırakıp iki çift faideli bir şeyler yazabilecek miyim günün birinde:)

    YanıtlaSil