Eşiniz horluyorsa,


Bu aralar başım gece uykumda ağrımaya başlıyor. Sabah uyandığımda bir garip hissediyorum, sanki üzerimde bir ağırlık varmış gibi.. Güne biraz uykusuz ve biraz sinirli başlıyorum. Ne düşündüğünüzü biliyorum, gece horladığımı ve uykumu alamadığımı düşünüyosunuz. Yanlış anlaşılmasın, horlayan ben değilim, eşim...

Vicdan azabım.. :(


Bir iki haftadır üzerimden atamadığım bir vicdan azabı var. Gece yatağıma doğru giderken koridorda yaşamaya başlıyorum bu duyguyu. Bir eksik kalmışlık, bir yetememişlik, bir pişmanlık..
Oğlumdan önce çoğu zaman akşamın ikinci yarısını uzun koltuğumuzda uyuyarak geçirirdim. Karın tokluğu, bütün günün yorgunluğu beni oturma pozisyonundan yatışa doğru geçirirdi. Bu aralar tekrarlamaya başladı bu illet durum.

Ölçüsü kaçmadı mı ?


Milletçe ne kadar delirdiğimiz ortada. Bunu fark ettikçe içimde büyük bir korku beliriyor. Normal adam yok mu bu memlekette diyorum her seferinde? Geleceğimizi düşünüyorum. Tabii, mantıken nedenleri çok, saymakla bitmez. Sosyolojik, psikolojik, ekonomik.. Alın benden de bir neden, “medyatik”
Bugün reyting hedefine ulaşmak için son kurşun olarak saklanan hamleden bahsetmek istiyorum. Beni sinir eden, dizilerdeki tecavüz sahnelerinden...

Anne adayları, korkmayın, yiyerek zayıflarsınız :)


Anne adaylarının en büyük korkularından biri kilo almak ve havadan aldığı bu kiloları doğaya iade edememektir.. Hamileliklerinin tadını bile çıkaramayabilirler. Canı dondurma ister ama yiyemez, gece karnı acıkır ama kendini durdurur.
Buradan söylüyorum. 1 senede eski halinize yaklaşmış olacaksınız, ve bebeğiniz ayaklandığında siz ilk kilonuza geleceksiniz.

Anadoluyu Vermeyeceğiz !


Son zamanlarda duymuşsunuzdur. Duymayanları da ben haberdar edeyim.
Anadolu yürüyor kardeşim. Tüm bu yağmalamaya, kötü kullanmaya, çıkar sağlamaya ve değer bilmemeye inat yürüyor. Artvin’den, Adana’dan, Seferihisar’dan gönüllüler Anadolu’nun bağrına doğru yola çıkıyor.
Neye karşı çıkıyorlar, bizim hangi isteklerimizi Ankara’ya götürecekler ? Söyleyeyim.

Tekrar merhaba,


Yazı yazının mayasıymıış... !!!
Eskiden anneannem uyku uykunun mayasıdır derdi. Uyudukça uyursun. Gerçekten de geç kalktığımda daha çabuk uykum geliyordu. Yatağa biraz erken gitsem sabaha zor uyanıyordum. İşte bence yazı eylemi de tam böyle birşey. Birazcık ara verince nereden başlasam, neresinden tutsam diye düşünür oluyorum.
Bir aralar hangi konuyu yazsam diye düşünüyordum. Aman o konu kaldı, aman bu konu sarktı derken günler geçiyordu,bense zamanı yetiştiremiyordum. Taaa ki blogların yasaklanışına kadar.